Varm anbefaling af en robotstøvsuger

Perioden, hvor man skulle blive hjemme pga. Corona, blev dyrere, end vores hverdag ellers plejer at være. Måske det var sommerferiestemning kombineret med skoleopgaver og hjemmearbejde, der gjorde udslaget. Det blev på tide at “4 blev til 5”, og jeg har glædet mig til at præsentere jer for vores lille Romeo ♥

Der gik en del år, før jeg “overgav mig” mht. en robotstøvsuger, men det blev alligevel mig, der sagde, at NU skulle det være. Hjemmearbejde = krummetid, og når man slap arbejdet, var det jo ikke for at rende rundt med støvsugeren. Så var det for at lære tiervenner (0. klasse), hygge sammen eller for at være ude i det fantastiske vejr.

Men hvilken robotstøvsuger skal man vælge? Min kære mand undersøgte glad internettet for den bedste løsning for os, og Xiaomi Roborock S5 Max, som har fået nogle af de bedste anmeldelser, er bare alle 3200 kr værd. Den kan også moppe gulvet, og den er simpelthen smart. Den sværeste beslutning var, om den skulle være sort eller hvid – men vi endte med hvid og er tilfredse med det. Vi har nu haft vores i 3-4 måneder, og den klarer bare dagligdagen perfekt.

Jeg tænkte ærgerlig tilbage på, hvor meget lettere det hele ville have været, da børnene var mindre, hvis jeg havde overgivet mig tidligere. Dengang var teknologien dog nok ikke nær så udviklet – og i hvert fald nyder jeg det i dag. Det frigiver tid og generelt overskud til andre gode ting. Hvem skulle tro, at man kunne støvsuge huset og fx handle ind på én gang eller nyde tiden med hinanden ude af huset og komme tilbage til et rent gulv?

Jeg troede, at bloggen var nødt til at lukke ned fra i år, og med den udsigt mistede jeg interessen for over et års tid siden, men det ser alligevel ikke sådan ud. Om det er perioden med Corona/børnene, der bliver større/andre ting, der gør at jeg er back on track, ved jeg ikke helt – men jeg håber, at du har lyst til at læse med herfra.

Kh Louise

PS dette er ikke sponsoreret men blot en anbefaling til dem, der vil have mere tid til alt muligt andet 🙂

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.