Tidlig status på 2020

Årsskiftet er altid noget særligt for mig, men i starten af november var jeg allerede færdig med 2020.

Sidste jul fik jeg efter rigtig mange år givet Sixten en hjemmelavet gave, jeg havde set på Pinterest,

jeg gerne ville lave. I stedet for at lave rammen fra bunden, fik jeg et hint til at købe en dyb ramme i Ikea, og det er da Ikea-hacking, der vil noget. Jeg har brugt rammen “RIBBA” (40×50).

I toppen er en revne, hvor man kan komme billetter mm. fra diverse oplevelser ned i. Det blev jo så ikke i 2020, vi skulle en masse fede ting, som var tanken med gaven, men det har vi heldigvis til gode, og det kan jo kun blive bedre. Den skal gerne fyldes op med en masse gode oplevelser, og det ser jeg meget frem til lige for tiden ♥

Herhjemme har vi fødselsdags-marathon i efteråret, og vi har de sidste år fået en forkærlighed for Lagkagehusets kager i den forbindelse. Den ene fødselsdag var fælles, 30 + 4 år, og selvom der er corona og alt er på pause, bliver man jo alligevel et år ældre. Vi har lavet “regnbue-enhjørninger”/hindbærsnitter, og det var en kompliceret affære med dejen og udstikkeren, som jeg faldt over i Lidl. Til gengæld gjorde udstikkeren vandmelon endnu mere populær, end den var i forvejen. Jeg har efterhånden lavet hindbærsnitter mange gange, og jeg bruger denne opskrift hver gang.

Det var Hella Joof, der sagde, at man ikke måtte blive skilt, før det yngste barn er fyldt 4 år. Jeg har fået klarsyn; det er en helt anden tilværelse med børn på 4+. “Små børn små problemer, store børn store problemer”, siger man dog. Vi får se. Lige nu nyder jeg det bare.

I 2020 har jeg lært fornøjelsen ved, at man ikke selv måtte lave noget til uddeling i børnehave og skole, og der er ingen stress og jag omkring det. Augusta ville gerne have popcorn til sin fødselsdag(??), og i Spar kan man købe nogle kæmpe poser (jeg købte lige i overkanten og fik en del retur! Sixten blev spurgt, om vi havde tænkt, at det var til hele kommunens børn, da han hentede hende, hæhæ. Sådan en vurdering er ikke lige min stærke side, men der var i hvert fald ikke for lidt!). Filippa delte Dumle-slikkepinde og de dér Kinder-chokoladestænger i billigere udgave fra Lidl ud. Det blev dyrere men meget lettere, end det plejer, og den nemme løsninger er i hvert fald noteret.

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.