Sommeren 2020

Det blev nærmest en typisk dansk sommer, hvor det bedste vejr er før og efter ferien. Heldigvis

havde vi sørget for at nyde det, imens det gode vejr var der; blandt andet med en tur på Street Food ved havnen i Aalborg.

Det har det med at være for sent, hvis man venter med sol og sommer til ferien er igang. Ferien var vist ekstra tiltrængt for os alle herhjemme i år pga Corona, og for en gangs skyld var jeg kommet ned i gear, før ferien startede. Den erfaring må jeg huske, da det ofte er endt med, at jeg er blevet småsyg i starten af ferien, fordi jeg liiige skal nå en hel masse og ender med at få for travlt. På trods af det dårlige vejr besluttede vi os alligevel for at starte ferien i sommerhus for at komme ned i gear, og det var rart at komme hjemmefra, selvom jeg havde håbet på, at børnene kom til at lege en masse i badetøj i strandkanten.

Ferien har været en god blanding af dage, hvor der nærmest gik slow living i den herhjemme, dage med en del mere iPad, end vi ellers plejer, og gode ture i bl. a. Ree Park Safari, Fårup Sommerland og en gråvejrsdag i biografen, hvor Filippa og jeg var på tøsetur inde og se den søde film Bølle på eventyr.

Jeg har tidligere skrevet om at slå sig løs i Tiger og de små ting, der vækker lykke hos børnene; et af sommerens bedste køb viste sig at være en pakke balloner(!). Mere skal der jo ikke til. Balloner kan få både børn og voksne til at grine og lege – der blev øvet at puste balloner op og lave tricks, samt spillet en del, og de blev pyntet med tegninger. NB: Når ballonen efter et par dage krymper/hvis den springer, smitter sprittusch af – selvom den har været tør! Bitter erfaring er hermed givet videre 😉

Vi har solgt skindet, før bjørnen er skudt; hvis vi får indefrossede feriepenge udbetalt, har vi brugt dem i forår/sommer #gangihjuleneDer er vist noget om, at den danske økonomi godt kunne komme bedre ud på den anden side af Covid-19, når vi engang kommer det. Vi har i hvert fald spenderet mere end sædvanligt.
Måske tænker du heller ikke, hvordan får jeg indefrosne feriepenge udbetalt? Det skal du selv, når man da kan komme til det og (forventeligt) indtil den 1. december 2020. Det er jo rart nok at vide.

Nu er det med at omstille sig til hverdagen igen. Jeg plejer at være klar til at skulle igang igen, men i år kunne jeg godt have brugt endnu længere ferie. Filippa og jeg sluttede sommerferien af med 3 timer i svømmehallen, hvor vi ikke har været i 100 år, og det var bare en skøn afslutning. Nu melder hverdagen sig med dødtrætte børn og voksne, der lige skal igang igen.

Jeg håber, du har nydt sommerferien, kh Louise

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.