Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/familieidyl.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
“Send som gave” hos Bog & idé | Familieidyl

“Send som gave” hos Bog & idé

Reklame – Dette blogindlæg er sponsoreret af Bog & idé

Jeg har fået lov at afprøve Bog & idés nye “Send som gave”-service: Jeg har sendt en bare fordi-gave til én, jeg holder af, og på det tidspunkt fandt jeg ud af, at det gør jeg alt for lidt! Det er oftest i en særlig anledning – og det er også dejligt at give en gave, hvor der ikke er en særlig grund til, at det bare er til dig fra mig.

Bog & idé har i år startet et nyt koncept, hvor man kan få sendt tidens mest populære bøger og brætspil til børn og voksne ud som express-gave lige til døren. Bor modtageren i København, Aarhus, Odense eller Aalborg kan gaven leveres på bestillingsdagen og i resten af landet er gaven fremme dagen efter bestillingen. Den lokale Bog & idé står for indpakningen, som er afstemt efter anledningen, og skriver den personlige hilsen i hånden.

Det er en service lige efter mit hoved, når jeg som småbørns forælder sjældent kommer ind til byen og har været i en periode, hvor vi har været ramt af sygdomme – så er det rart, at man midt i al tøjvasken ikke også skal spekulere over at få handlet gave ind og afsendt det.

Med Bog og idés bytteservice, hvor man kan bytte i samtlige  125 Bog & idé-butikker landet over og med 365 dages byttegaranti, kan man roligt som modtager ånde lettet op og ved behov returnere gaven lige, når det passer én i løbet af det næste år!

Jeg ville både anbefale servicen og selv bruge den igen som et alternativ til en buket blomster eller et spil til børnene i den anden ende af landet ♥

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.