Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/familieidyl.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Organiseringen vil ingen ende tage med denne Dymo | Familieidyl

Organiseringen vil ingen ende tage med denne Dymo

Reklame – Dette blogindlæg er sponsoreret af Bog & idé

Systemer

Jeg har en forkærlighed for systemer på trods af, at jeg kan være et enormt rodehoved – måske derfor, for rodet har også en ende for mig – på et eller andet tidspunkt i hvert fald. Når jeg vil have orden, skal det helst være på sådan en måde, at der bliver et system, så ordnen (næsten) holder sig selv.

Man siger, at hvis man har rod inde i sit hoved, har man brug for orden fysisk omkring sig. Og omvendt. Kan du genkende det? Lever du med orden uden om dig eller inden i og rod omkring dig?
Jeg kan se, at når jeg pludselig får ekstra at se til på arbejdet, eller hvis børnene pludselig ikke sover som sædvanligt om natten, så får jeg brug for at rydde de ting op, som ellers kan flyde omkring mig uden jeg overhovedet bemærker det. Lige pludselig kan det vende, og så kan det føles som om, at nu skal der virkelig styr på tingene i en fart, inden jeg drukner i det. Jeg kan nok nogen gange leve inde i mit eget hoved og ikke registrere det omkring mig, som så netop bliver synligt, når situationerne spidser til.

Modsætninger mødes og jeg bor med sammen med en dejlig én, som i hvert fald godt kan lide, når der er ryddet op. Det er vist godt for et forhold, at den ene part kan lide det sådan. Det giver mig mere mening at rydde op for hans skyld, end det gør for mig at rydde op for mig selv. Derfor er jeg bedst med, at tingene har en plads, for ellers kunne det næsten høre til, hvor som helst i min verden. Så kommer det faktisk aldrig helt på plads. Jeg har på fornemmelsen at kønsrollerne hos os på dette område er byttet om i forhold til, hvordan det er i de fleste andre hjem. Men alligevel er det mest mig, der laver systemerne. Måske fordi at jeg så selv ved, hvor det skal hen, og Sixten ved, hvor det så kan findes 😉

Er der noget, der ikke fungerer for mig, så er det alt det børnetøj. Størrelserne skifter, og jeg går bare ikke så meget op i det, så der går lidt for længe, før det bliver ordnet. Sixten har derfor ikke en jordisk chance for at finde det, han skal bruge. Hverken dét stykke tøj eller den rigtige størrelse. Men der er altså system i rodet… Problemet er bare, at det kun er mig, der ved, hvad der ligger hvor.

Dymoen


Heldigvis er jeg kommet i besiddelse af en Dymo! Den får fuld gas herhjemme. Vasketøjskurvene og hylderne med børnetøj er det første, der har stået for skud. Det bliver selvfølgelig langt fra det sidste, men det skal også begrænses, så der ikke bliver labels alle steder. Det kan jo også blive for meget af det gode.

Dymoen er rigtig let at anvende, og det er vigtigt for mig, at jeg ikke skal til at sætte mig en masse ind i, hvordan den virker. Den har nogle funktioner, fx at den kan gemme de ord, som man oftest bruger, så de ikke skal skrives hver gang.

I børnehaven er der en dag om ugen legetøjdag, og jeg har på fornemmelsen, at dymoen kunne gå hen og blive min redning. Noget legetøj er bare ikke modtagelig for at få skrevet navn på, og det bliver bare ikke så nemt væk, når der tydeligt står navn på.

Dymoen kan købes til 349,95 på Bog & Idé’s hjemmeside (se link her), og jeg kan helt oprigtigt varmt anbefale den, hvis du også kunne bruge nogle systemer. Det hjælper i hvert fald langt hen ad vejen, for vi er alle forskellige, og det bliver lidt lettere, når tingene bare har deres helt egen plads 🙂

Kh Louise

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.