Juletid i coronatid er puslespilstid!

Reklame – Dette blogindlæg er sponsoreret af Bog & idé

Jeg har i perioder hygget med puslespil med børnene, men jeg plejer aldrig selv at lægge puslespil. Det blev der ændret på i denne jul, for jeg bestilte et Zen puslespil, som Filippa var med til at udvælge motivet på. De forskellige Zen puslespil er virkelig fine, men for nogle nybegyndere som os, skulle det klart nok “kun” være 500 brikker og et motiv, hvor der ikke var for mange forskellige detaljer med ens farver, så vi havde en chance for at finde ud af, hvad der hørte til hvad…

Jeg fortrød hurtigt, hvad jeg havde kastet mig ud i, da jeg så, at brikkerne ikke passede almindeligt sammen, men det viste sig dog, at der er nogle hints at hente ift. brikkernes størrelse i centrum og ud mod kanten samt brikkernes runde form – hvilket måske gør det lettere at løse end et almindeligt puslespil. Det lå fremme på spisebordet og blev færdigt i løbet af to dage. Jeg må indrømme, at det nærmest var meditativt: Det var skønt at dykke ned i – og nok særlig meget i år. Det er længe siden, jeg følte mig total coronatræt, men det havde nået et nyt niveau – så nu blev det godt med juleferie.

På det seneste tænkte jeg over at få det bedste ud af det – i weekenden var der for en gangs skyld ikke gråvejr, og derfor kørte vi en tur til Hornum Sø, hvilket var et lækkert sted. Der skal vi helt sikkert komme igen med badetøjet, når de varme sommerdage vender tilbage.

Jeg håber, at julefreden er ved at sænke sig hos dig, og ellers kan jeg anbefale puslespil til at komme helt ned i gear med. Jeg overvejer faktisk at lave det igen, men jeg gemmer det nok til dagene mellem jul og nytår… Og måske hvis vi skal have hjemmeskole i det nye år. Det er længe siden jeg har været i flow og roen smittede også børnene – så kan man glemme alt om corona og gråvejr imens. Det er da win-win ♥

Kh Louise

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.