Hverdagens rytme

Hverdagen er ved at have fået sin rytme. Augusta er startet op i vuggestuen og er heldigvis glad for at være der. Filippa synes de fleste dage, at børnehaven er et hit, og selvom hun ind imellem ikke gider derned om morgenen, vil hun hellere ikke hjem derfra om eftermiddagen.

Den første måned er gået med indkøring i vuggestue, sygdom der er kørt i ring og fejring af fødselsdage.
Vi har holdt Sixtens runde fødselsdag forrige lørdag. Filippa havde været syg, så fredag eftermiddag, inden vi skulle have hentet Augusta i eftermiddagen, troede vi, at vi skulle ordne det sidste, inden gæsterne kom dagen efter. Men hun lavede et styrt på badeværelset og slår munden… I en fart får vi fat på tandlæge, så vi lige inden lukketid kan nå til Storvorde, der tilsyneladende er den sidste på posten. Heldigvis sad alle tænderne fast. Just another day… Vi var et kønt par – Sixtens første
reaktion var at tænke alle de scenarier højt, der kunne være sket, og som ville være meget være. Jeg syntes, det var rigeligt slemt med blodet i og om munden, så jeg var ved at få det helt dårligt over alt det, der kunne være gået endnu værre!

Til fødselsdagen havde vi bestilt frokost fra Fandanko og lagkage fra Lagkagehuset, så vi kunne nyde dagen og slappe af i godt selskab 🙂 Filippa havde skrevet forbogstavet på bordkort, og det var hårdt arbejde, men det gik lige.

På selve dagen var jeg så heldig at have fri til middag, så der blev tid til en frokostdate inde i byen ♥

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.