Fotobog som Barnets bog

Dette blogindlæg er sponsoreret af Saal Digital

Jeg lavede til Filippa en fotobog som alternativ til “Barnets bog”. Det sætter sine forpligtigelser til det næste barn, og jeg har derfor igen været igang med at lave en fotobog. Jeg forestiller mig, at selvom det tager lang tid at udvælge de bedste billeder (som man jo bare kunne have gjort løbende i året…), så  det tage væsentlig kortere tid end de traditionelle “Barnets bog”. Bordet fanger også, når der skal udfyldes, hvilken dato tænderne kom, hvad det første ord var, hvornår det første skridt blev taget osv., osv. Det ville jeg nok aldrig komme igennem, og det ville være lidt ærgerligt med sådan en halvfærdig bog. I fotobogen har man mulighed for at vælge lige det indhold, man har lyst til. Filippa har haft – og har stadig – stor glæde af at se i sin fotobog, så jeg er meget tilfreds med den løsning. Man husker jo ikke sit første år, og jeg synes, at det er fantastisk at have en billedbog derfra. Jeg er brændt lidt varm på fotobøgerne, for man får jo ikke set billederne i dag, når de bare ligger på computeren.

Der kom ikke nær så meget tekst i denne bog, men til gengæld blev det til en del flere billeder. Augusta blev glad for sin bog. Hun nyder at se familiemedlemmer i bogen, og det er en fordel, at bogens sider er i tykkere kvalitet. Så kan hun bedre bladre i den uden siderne skulle blive revet ud af ren begejstring. ♥

Fotobogen og billederne deri fremstår i rigtig god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Saal Digital. Der er hurtig ekspedition og levering, rigtig god kundeservice, og man modtager en fotobog, der bliver nøjagtig, som det så ud i deres program under udarbejdelsen af den.

/ Louise

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.