Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/familieidyl.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
De små husprojekter | Familieidyl

De små husprojekter

Efter vi har lavet nyt badeværelse, har vi valgt at i år skulle være et “småtings-år”. Der går nok lidt tid, før man lige får lyst til sådan et større projekt igen – og på den anden side er det også hurtigt glemt.

Der har været meget stille i meget lang tid denne gang. Men der er stadig liv i mig 🙂 Vi har haft travlt både på arbejde og hjemme (på den gode måde), og de første måneder i vinteren gik med at gøre klar til vores skiferie, som jeg vender tilbage til en anden gang.

Vi har valgt, at vi i år ikke ville ligge vandret i et husprojekt oven i en masse andet. Det er også meget godt økonomisk lige at tage en pause imellem de store projekter – og i øvrigt havde jeg et ønske om at blive helt færdig med nogle af de ting, vi har lavet – og ellers få lavet nogle af de mindre opgaver, som er lette at gå til (og få overstået).

I påskeferien havde jeg planlagt, at jeg ville igang med nogle af de små projekter, så vi ikke skulle stå med det hele i sommeren. Jeg havde et hængeparti med at få malet noget af loftet i gangen og slebet og malet alle skabslåger i huset. Det er tre år siden, vi flyttede ind, så bedre sent end aldrig og det var tilfredsstillende at få gjort. Jeg havde glemt, at jeg havde skrevet børnene holdt ferie alle dage i påskeferien. Det blev lidt problematisk, da vi stod mandag morgen og måtte tage børnene med hjem igen. Filippas veninde på vejen havde heldigvis også ferie, så de legede en dag, og Augusta var så artig at sove 3-4 timers middagslur i en periode, så det var heldigvis ikke en umulig opgave at starte på det som planlagt. Jeg har altid tænkt (og vist også sagt højt), at man da ikke kan glemme, om man holder ferie… Men når der stod tre dage under vinterferie-skemaet, som skulle afleveres kort efter nytår, så havde jeg glemt alt om det, da jeg fik den gode idé at tage et par male-formiddage i påskeferien.

Det var planen at starte tidligt, så det hele ikke skulle laves i sommerferien, men det var liiiige tidligt nok ift. kulden i påsken i år, og det tog da lidt ekstra tid at få dækket af indenfor. Det var ikke årstiden til det, men vi fik slebet og malet lågerne hen ad vejen. Det blev heldigvis hurtigt meget bedre vejr, og så var det en del lettere at stå i haven i stedet for. Der skulle helst være over 15 grader, og det kan man ikke ligefrem sige om påsken i år.

Vores skabe var i forvejen grå, og de er nu blevet malet med den lysegrå lakmaling fra Biltema.

Sandpapir (korn ca. 100, husk at støve af før maling) – malerrulle maling – og ret lang tid (afhængigt af antallet af låger…). Her er et udsnit af dem:

Børnene nyder, når vi bare går hjemme og er igang, og de kan gå til og fra og hjælpe. De vil gerne være med, og ellers tuller de gerne rundt i haven. Det giver en hjemlig ro, som børnene sikkert kun kan få for lidt af

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.