Børneshopping

I sidste uge var vi på tur til Aalborg Storcenter fredag efter vi havde spist tidlig aftensmad – med fredagsslik on the go. Så er der styr på børnene, imens jeg målrettet fik ordnet det, jeg skulle (med manden som fører af vognen med børnene i). For én gangs skyld var det ikke en fredag på sofaen foran skærmen, og vi slap for at blive plaget om snacks/slik/is, der frister, for det var allerede med – det var jo fredag;-) En lille omvej i bilen på vej hjem, når centeret lukker kl. 19, og så sover 50% på bagsædet.

Det er åbenbart sejt at have briller, så vi var efterfølgende på udkig efter briller, der ikke havde et solbrille-look i Tiger. Der var masser af solbriller til 40 kr. at vælge imellem, og der var oven i købet 50% – ja tak. Vi er sjældent på børne-shopping, og Tiger er godt nok en butik, børnene kan slå sig løs i uden budgetet vælter. Der blev dog sagt nej til en del ting, og vi kom kun ud med tingene på billedet + lidt mere snolder ved udgangen. Ift. at vi kun manglede peber, gik det jo meget godt, #gangihjulene.

Vi plejer at købe plastre i IKEA, men det har været umuligt at finde det sidste halve år, så nu købte jeg dem i Tiger. Den ene er i en vældig fin metalæske. De kostede hhv. 10 og 20 kr. (normalpris).

 

De små kufferter i metal hos Tiger er gode. Det er egentlig en madkasse(?), og den koster normalt

bare 30 kr, men der var også 50%, så det var meget nemt at beslutte sig for den ene, det andet og det tredje. De er gode til både leg og opbevaring som alternativ til diverse æsker. Filippa fik i sommerferien for 4 år siden sådan en kuffert fyldt med legetøj af sin faster, da vi var på ferie i Italien, og sådan en gave er bare et hit ♥

Dengang var der en lille malebog, tusser, hoppebolde og andre fine ting i – alt primært fra Tiger. Det er et hit til sommerferien, hvor tingene kan pakkes sammen i kufferten, og alle tingene har nyhedens værdi, så børnene hygger sig med det.

Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.