Børn, lommepenge og loppemarked

For nøjagtigt et år siden var Filippa ude og bruge af sine egne penge for første gang. Hun havde on and off (men alt i alt) fået meget lidt i en sparegris, som skulle bruges i anledningen af det årlige loppemarked hos FDF i forbindelse med Sankt Hans. Den lille pung var pakket i tasken, og hun marcherede stolt afsted. På dét tidspunkt vidste jeg, at det var det rigtige, at det var hende selv, der fik lov til at købe noget. Det viste sig også at blive intet mindre end lykken.

Jeg havde kort forinden tænkt, at “klæd-ud-sko” var sagen, og der var selvfølgelig et par. De har været flittigt brugt lige siden. Der udover kom hun også afsted med et par festlige glas med sugerør (der i løbet af det år, der nu er gået, er smadret efter at være blevet brugt utallige gange), en fingerring med ædelsten/juveler/diamant(…) og sidst men desværre ikke mindst en computer – og så fandt vi i øvrigt et par magasiner til faren, så han kunne få noget inspiration til at lave et nyt køkken på et tidspunkt(!) 😉
Jeg tænkte, at vi ikke skulle have computeren med, men da prisen for det hele blev 75 kr, hvis computeren virkede, endte det med, vi kom afsted med det hele. Jeg strittede lidt imod computeren, men det var tydeligvis ikke mig, der var ude at handle, og de 50 kr. modsagde det i sidste ende heller ikke, som det endte med, jeg gav.
… Desværre virkede computeren. Jeg havde ellers en plan om, at drømmen om at lege med en “arbejdscomputer” var fuldendt, men en dag opdagede hun naturligvis, at der kunne komme batterier i, og så var det et overstået kapitel at lege med den, uden den var tændt.
Det var en stor dag i en lille verden, da det var egne penge, hun havde haft med på det lokale loppemarked. Nogle dage bliver man overrasket over, hvor små ting der gør den helt store forskel ♥
Del på de sociale medier

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.